Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10874
Название: Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення
Авторы: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Островерх, І. С.
Ключевые слова: натуральні ковбасні оболонки;кишки;консервування;міцність та еластичність кишок
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 339-347.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано методи визначення механічних характеристик оболонок. Проведено дослідження міцності та еластичностi кишок та встановлено закономірності їх змін залежно від виду худоби, анатомічних частин ШКТ, способів обробляння, консервування та якості.
The methods of determination of mechanical descriptions of casings are analyzed. The durability and elasticity of guts were investigated, the regularities of their changes depending on the type of cattle, anatomic parts of gastrointestinal tract, methods of treatment, canning and quality were determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10874
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_57.pdf918.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.