Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10874
Title: | Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення |
Authors: | Онищенко, В. М. Шубіна, Л. Ю. Островерх, І. С. |
Keywords: | натуральні ковбасні оболонки;кишки;консервування;міцність та еластичність кишок |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 339-347. |
Abstract: | Проаналізовано методи визначення механічних характеристик оболонок. Проведено дослідження міцності та еластичностi кишок та встановлено закономірності їх змін залежно від виду худоби, анатомічних частин ШКТ, способів обробляння, консервування та якості. The methods of determination of mechanical descriptions of casings are analyzed. The durability and elasticity of guts were investigated, the regularities of their changes depending on the type of cattle, anatomic parts of gastrointestinal tract, methods of treatment, canning and quality were determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10874 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_57.pdf | 918.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.