Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10874
Назва: Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення
Автори: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Островерх, І. С.
Ключові слова: натуральні ковбасні оболонки;кишки;консервування;міцність та еластичність кишок
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 339-347.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано методи визначення механічних характеристик оболонок. Проведено дослідження міцності та еластичностi кишок та встановлено закономірності їх змін залежно від виду худоби, анатомічних частин ШКТ, способів обробляння, консервування та якості.
The methods of determination of mechanical descriptions of casings are analyzed. The durability and elasticity of guts were investigated, the regularities of their changes depending on the type of cattle, anatomic parts of gastrointestinal tract, methods of treatment, canning and quality were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10874
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_57.pdf918.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.