Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399
Назва: Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв
Автори: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ключові слова: напої;пастоподібні концентрати;тепловіддача;уварювання
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 200-207.
Короткий огляд (реферат): Дослiджено процес уварювання пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано нове критерiальне рівняння процесу тепловіддачі.
Investigational process of cooking of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion new equalization of process of heat emission.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_33.pdf648.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.