Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.date.accessioned2022-10-25T09:47:21Z-
dc.date.available2022-10-25T09:47:21Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 200-207.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399-
dc.description.abstractДослiджено процес уварювання пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано нове критерiальне рівняння процесу тепловіддачі.uk_UA
dc.description.abstractInvestigational process of cooking of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion new equalization of process of heat emission.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectпастоподібні концентратиuk_UA
dc.subjectтепловіддачаuk_UA
dc.subjectуварюванняuk_UA
dc.titleЗакономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_33.pdf648.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.