Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10399
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T09:47:21Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T09:47:21Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 200-207. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399 | - |
dc.description.abstract | Дослiджено процес уварювання пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано нове критерiальне рівняння процесу тепловіддачі. | uk_UA |
dc.description.abstract | Investigational process of cooking of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion new equalization of process of heat emission. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.subject | пастоподібні концентрати | uk_UA |
dc.subject | тепловіддача | uk_UA |
dc.subject | уварювання | uk_UA |
dc.title | Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_33.pdf | 648.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.