Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399
Title: Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв
Authors: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Keywords: напої;пастоподібні концентрати;тепловіддача;уварювання
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 200-207.
Abstract: Дослiджено процес уварювання пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано нове критерiальне рівняння процесу тепловіддачі.
Investigational process of cooking of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion new equalization of process of heat emission.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_33.pdf648.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.