Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399
Название: Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв
Авторы: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ключевые слова: напої;пастоподібні концентрати;тепловіддача;уварювання
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 200-207.
Краткий осмотр (реферат): Дослiджено процес уварювання пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано нове критерiальне рівняння процесу тепловіддачі.
Investigational process of cooking of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion new equalization of process of heat emission.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_33.pdf648.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.