Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10399
Название: | Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв |
Авторы: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. |
Ключевые слова: | напої;пастоподібні концентрати;тепловіддача;уварювання |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 200-207. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослiджено процес уварювання пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано нове критерiальне рівняння процесу тепловіддачі. Investigational process of cooking of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion new equalization of process of heat emission. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_33.pdf | 648.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.