Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 26 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Підвищення експлуатаційної стійкості валика блокувального пристрою коробки передач трактора
Клочко, О. Ю.
;
Шабатура, Валерій Вадимович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2023
Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Воробйов, Д. Г.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Структура і функціональні властивості високопористого політетрафторетілена для фільтрування молока
Калюжний, О. Б.
;
Гвоздік, Ростислав Григорович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2023
Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Хабенко, У. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Економічна діагностика діяльності підприємства
Смірнова, Поліна Василівна
;
Радіонова, Анастасія Семенівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра економіки та бізнесу
2023
Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів
Большакова, В. А.
;
Івасенко, Інна Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінності
Головко, Т. М.
;
Радванський, В. С.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використанням
Головко, Т. М.
;
Кулик, А. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Підвищення функціональних властивостей клапанів двигунів внутрішнього згоряння детонаційно-газовим нанесенням покриттів
Дерябкіна, Є. С.
;
Задорожний, Владислав Олексійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2023
Удосконалення технології вирощування білого амура (Ctenopharyngodon idella) в умовах Харківської області
Григорьєв, О. Я.
;
Чалий, Іван Олександрович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів
Discover
Author
1
Воробйов, Д. Г.
1
Гвоздік, Ростислав Григорович
1
Дегтярьов, Ігорь Миколайович
1
Дульська, Вероніка Сергіївна
1
Дєрябін, С. О.
1
Задорожний, Владислав Олексійович
1
Зубченко, Михайло Вікторович
1
Кулик, А. В.
1
Лисенко, Вікторія Олександрівна
1
Мінько, Ірина Вікторівна
.
next >
Subject
20
technology
6
управління
5
efficiency
5
management
5
recipe
5
ефективність
5
рецептура
4
market
4
semi-finished
4
напівфабрикат
.
next >
Has File(s)
26
true