Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 48 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Підвищення функціональних властивостей клапанів двигунів внутрішнього згоряння детонаційно-газовим нанесенням покриттівДерябкіна, Є. С.; Задорожний, Владислав Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2023Удосконалення технології вирощування білого амура (Ctenopharyngodon idella) в умовах Харківської областіГригорьєв, О. Я.; Чалий, Іван Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів
2023Управління ефективним виробництвом соняшникової оліїПетров, В. М.; Черкашина, Карина Віталіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2023Управління ефективним виробництвом соняшникуПетров, В. М.; Федосова, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2023Управління ефективним виробництвом ріпакуПетров, В. М.; Турай, Альбіна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2023Управління ефективним виробництвом гречаної крупиПетров, В. М.; Платонов, Владислав Євгенійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2023Управління ефективним виробництвом соїПетров, В. М.; Дульська, Вероніка Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2023Розробка технології виготовлення ферментних кормових добавок для тваринБоровкова, В. М.; Дегтярьов, Ігорь Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів
2023Розробка технології м'ясних посічених напівфабрикатів підвищеної харчової цінностіГоловко, Т. М.; Дєрябін, С. О.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Мінько, Ірина Вікторівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса