Browsing by Author Яковлева, Ю. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.
2011Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Яковлева, Ю. В.
2011Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.; Гноева, О. В.
2011Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В.
2010Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.
2009Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.