Browsing by Author Яковлева, Ю. В.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів | Янчева, М. О.; Яковлева, Ю. В. |
2011 | Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт" | Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Яковлева, Ю. В. |
2011 | Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів | Янчева, М. О.; Яковлева, Ю. В.; Гноева, О. В. |
2011 | Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В. |
2010 | Розробка суміші речовин, які мають кріопротекторну дію, для використання в технології заморожених м’ясних напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Яковлева, Ю. В. |
2009 | Сучасні технології заморожування м’ясних напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Яковлева, Ю. В. |