Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24413
Title: Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів
Authors: Гноева, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М. О.
Яковлева, Ю. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гноева О. В. Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 89.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24413
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_89.pdf110.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.