Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировини | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівна; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна |
2018 | Екпертиза послуг | Віннікова, Владислава Олександрівна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Беляєва, Інна Міхайлівна |
2019 | Захист прав споживачів | Хацкевич, Юрій Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна |
2020 | Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих | Хацкевич, Юрій Миколайович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна |
2017 | Методи дослідження товарів | Щербакова, Тетяна Віталіївна; Дейниченко, Григорій Вікторович |
2017 | Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції | Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна |
2020-05-25 | Плівкове покриття для обробки плодів баклажана перед зберіганням | Черевко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Татар, Лариса Василівна; Пенкіна, Наталія Михайлівна |
2020-12-28 | Плівкове покриття для обробки плодів баклажана перед зберіганням | Черевко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Татар, Лариса Василівна; Пенкіна, Наталія Михайлівна |
2017 | Сенсорний аналіз | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Черевична, Наталія Іванівна; Шмиголь, Оксана Володимирівна |
2006-12-15 | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини | Черевко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Чуйко, Андрій Миколайович |
2006-12-15 | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани | Черевко, Олександр Іванович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Чуйко, Андрій Миколайович |
2009 | Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.15 – товарознавство | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна |
2020 | Сучасні методи дослідження | Щербакова, Тетяна Віталіївна; Барна, Тетяна Іванівна |
2018 | Теоретичні основи товарознавства | Щербакова, Тетяна Віталіївна |
2016 | Теоретичні основи товарознавства | Щербакова, Тетяна Віталіївна; Дейниченко, Григорій Вікторович |
2008 | Теоретичні основи товарознавства | Щербакова, Тетяна Віталіївна; Єфімова, Валентина Олександрівна; Селютіна, Галина Анатоліївна |