Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14382
Title: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Issue Date: 15-Dec-2006
Citation: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини. Патент України на корисну модель № 19743, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608614. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с.
Series/Report no.: 11;19743
Abstract: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, що включає обробку подрібненої сировини стабілізуючим розчином, який відрізняється тим, що концентрація хлориду калію у розчині складає 1,0-1,5 %, концентрація лимонної кислоти - 2,0…3,0 %, при цьому подрібнену сировину витримують у розчині протягом 20-30 хв. при температурі 18-20 °С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14382
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19743.pdf94.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.