Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Title: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Issue Date: 15-Dec-2006
Citation: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани. Патент України на корисну модель № 19745, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608618. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с.
Series/Report no.: 11;19745
Abstract: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани, що включає обробку сировини стабілізуючою речовиною, який відрізняється тим, що звільнену від кісточок сировину пересипають хлоридом калію у кількості 1,5...3,0 % до маси сировини і витримують протягом 20...30 хв. при температурі 10...20 °С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19745.pdf94.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.