Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Title: | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Дубініна, Антоніна Анатоліївна Щербакова, Тетяна Віталіївна Чуйко, Андрій Миколайович |
Issue Date: | 15-Dec-2006 |
Citation: | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани. Патент України на корисну модель № 19745, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608618. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;19745 |
Abstract: | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани, що включає обробку сировини стабілізуючою речовиною, який відрізняється тим, що звільнену від кісточок сировину пересипають хлоридом калію у кількості 1,5...3,0 % до маси сировини і витримують протягом 20...30 хв. при температурі 10...20 °С. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.