Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8835
Title: Сенсорний аналіз
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Черевична, Наталія Іванівна
Шмиголь, Оксана Володимирівна
Keywords: сенсорний аналіз;аналіз
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Черевична Н. І., Шмиголь О. В. Сенсорний аналіз : навч. посібник у структурно-логічних схемах. Х. : ХДУХТ, 2017. 110 с.
Abstract: У навчальному посібнику в наочній формі в структурно-логічних схемах послідовно викладено категорії, поняття, терміни, визначення й класифікації, що стосуються конкретних груп товарів; фактори формування потреб споживачів, функції товарів, вимоги споживачів до властивостей, асортименту й рівня якості товарів; фактори формування асортименту, властивостей і якості товарів у сфері виробництва, методи контролю якості, умови зберігання товарів, вимоги до маркування; ознаки класифікації, класифікаційні групи, кодування товарів. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Товарознавство в митній справі», «Експертиза товарів та послуг», а також для слухачів інституту післядипломного навчання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8835
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Navch_posib_Sensorij_analiz_2017.pdf624.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.