Browsing by Author Чуйко, М. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Пак, А. О.; Чуйко, М. М.
2011Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2011-05-19Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробівГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2011-10-20Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
2011-10-20Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробівГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
2011Дослідження показників якості макаронних виробів із використанням добавки тваринного походженняГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Жадан, К. В.
2011Закономірності впливу добавки тваринного походження на клейковинний комплекс пшеничного борошнаГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Назарова, А. М.
2009Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Верешко, Н. В.
2012Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті ХарковіМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Томашевська, Р. Я.
2024Маркетингові стратегії в умовах глобалізаціїЧуйко, М. М.
2022Митна статистика як джерело інформації про ринок товарівЧуйко, М. М.; Лаптєва, П. І.
2011Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукціїГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Ліщук, І. О.
2012Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукціїЧуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М.
2010Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальціємГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2013Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачівЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Борисенко, І. В.
2012Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на ХарківщиніЧуйко, А. М.; Мостова, Л. М.; Чуйко, М. М.
2013Створення борошняних виробів функціонального призначення з використанням добавок із рослинної сировиниЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.
2022Сучасні підходи щодо менеджменту персоналу та його професійного розвиткуЧуйко, М. М.; Тесленко, В. А.
2024Тенденції цифровізації в управлінні бізнесомЧуйко, М. М.
2022Цифровізація економіки як необхідний чинник її розвитку в сучасних умовахЧуйко, М. М.