Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Чуйко, М. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Головко, М. П.
;
Пак, А. О.
;
Чуйко, М. М.
2011
Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2011-05-19
Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробів
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2011-10-20
Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Верешко, Н. В.
;
Чуйко, М. М.
2011-10-20
Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробів
Головко, М. П.
;
Верешко, Н. В.
;
Чуйко, М. М.
2011
Дослідження показників якості макаронних виробів із використанням добавки тваринного походження
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
;
Жадан, К. В.
2011
Закономірності впливу добавки тваринного походження на клейковинний комплекс пшеничного борошна
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
;
Назарова, А. М.
2009
Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
;
Верешко, Н. В.
2012
Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті Харкові
Михайлов, В. М.
;
Чуйко, А. М.
;
Чуйко, М. М.
;
Томашевська, Р. Я.
2024
Маркетингові стратегії в умовах глобалізації
Чуйко, М. М.
2022
Митна статистика як джерело інформації про ринок товарів
Чуйко, М. М.
;
Лаптєва, П. І.
2011
Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукції
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
;
Ліщук, І. О.
2012
Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції
Чуйко, А. М.
;
Свідло, К. В.
;
Шубіна, Л. Ю.
;
Чуйко, М. М.
2010
Перспективні шляхи просування на ринок нового виду макаронних виробів, збагачених кальцієм
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2013
Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачів
Чуйко, А. М.
;
Чуйко, М. М.
;
Борисенко, І. В.
2012
Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на Харківщині
Чуйко, А. М.
;
Мостова, Л. М.
;
Чуйко, М. М.
2013
Створення борошняних виробів функціонального призначення з використанням добавок із рослинної сировини
Чуйко, А. М.
;
Чуйко, М. М.
2022
Сучасні підходи щодо менеджменту персоналу та його професійного розвитку
Чуйко, М. М.
;
Тесленко, В. А.
2024
Тенденції цифровізації в управлінні бізнесом
Чуйко, М. М.
2022
Цифровізація економіки як необхідний чинник її розвитку в сучасних умовах
Чуйко, М. М.