Browsing by Author Черевична, Н. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаномЧеревична, Н. І.; Самохвалова, О. В.; Полевич, В. В.
2012Аналіз асортименту та виробництва соків в УкраїніЧеревична, Н. І.; Богомолов, О. В.; Потапов, В. О.
2011Аналіз асортименту функціональних добавок для борошняних кондитерських виробівЧеревична, Н. І.; Рижкова, К. А.
2011Бісквіти функціонального призначенняЧеревична, Н. І.; Дудченко, К. С.
2019Використання сучасних smart технологій у самостійній роботі студентівЧеревична, Н. І.; Рачкован, О. Д.
2012Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженоїХацкевич, Ю. М.; Черевична, Н. І.; Борисова, А. О.
2022Дослідження інновацій на світовому ринку винаЧеревична, Н. І.; Герошенко, І. О.
2013Ефективність проведення профорієнтаційної роботи на кафедрі «Товарознавство та експертиза товарів»Черевична, Н. І.; Постнова, О. М.; Бондаренко, В. Ф.
2013Зміни стану води у бісквітних напівфабрикатах із ксампаном під час їх випіканняСамохвалова, О. В.; Черевична, Н. І.
2013Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчуванняЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Кобрін, В. М.
2019-05-15Коньяк чи бренді: історія та сучасні проблемиЧеревична, Н. І.; Барна, Т. І.
2019-05-15Моніторинг якості та безпечності крекеру за умови використання системи НАССРЧеревична, Н. І.; Іванніков, П. В.
2012Основні переваги системи дистанційного навчанняЧеревична, Н. І.; Постнова, О. М.; Марченко, О. Д.
2014-05-22Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачамиЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Дуденко, Н. В.
2011-05-19Подовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатівЧеревична, Н. І.; Самохвалова, О. В.; Богомолов, О. В.
2011Розробка крекерів лікувально-профілактичної діїЧеревична, Н. І.; Науменко, К. С.
2012Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінкаДуденко, Н. В.; Черевична, Н. І.; Гапонцева, О. В.
2011Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтамиЧеревична, Н. І.; Савченко, Н. В.
2016Самостійна робота студентів із дисципліни «Сенсорний аналіз» у позааудиторний часЧеревична, Н. І.; Скирда, О. Є.; Бєляєва, І. М.
2018Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробкиДубініна, А. А.; Гапонцева, О. В.; Селютіна, Г. А.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Скирда, О. Є.; Бєляєва, І. М.