Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Черевична, Н. І.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 26
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном
Черевична, Н. І.
;
Самохвалова, О. В.
;
Полевич, В. В.
2012
Аналіз асортименту та виробництва соків в Україні
Черевична, Н. І.
;
Богомолов, О. В.
;
Потапов, В. О.
2011
Аналіз асортименту функціональних добавок для борошняних кондитерських виробів
Черевична, Н. І.
;
Рижкова, К. А.
2011
Бісквіти функціонального призначення
Черевична, Н. І.
;
Дудченко, К. С.
2019
Використання сучасних smart технологій у самостійній роботі студентів
Черевична, Н. І.
;
Рачкован, О. Д.
2012
Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої
Хацкевич, Ю. М.
;
Черевична, Н. І.
;
Борисова, А. О.
2022
Дослідження інновацій на світовому ринку вина
Черевична, Н. І.
;
Герошенко, І. О.
2013
Ефективність проведення профорієнтаційної роботи на кафедрі «Товарознавство та експертиза товарів»
Черевична, Н. І.
;
Постнова, О. М.
;
Бондаренко, В. Ф.
2015
Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»
Черевична, Н. І.
;
Шаніна, О. М.
;
Бєляєва, І. М.
2013
Зміни стану води у бісквітних напівфабрикатах із ксампаном під час їх випікання
Самохвалова, О. В.
;
Черевична, Н. І.
2013
Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування
Черевична, Н. І.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Кобрін, В. М.
2019-05-15
Коньяк чи бренді: історія та сучасні проблеми
Черевична, Н. І.
;
Барна, Т. І.
2019-05-15
Моніторинг якості та безпечності крекеру за умови використання системи НАССР
Черевична, Н. І.
;
Іванніков, П. В.
2012
Основні переваги системи дистанційного навчання
Черевична, Н. І.
;
Постнова, О. М.
;
Марченко, О. Д.
2014-05-22
Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачами
Черевична, Н. І.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Дуденко, Н. В.
2011-05-19
Подовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатів
Черевична, Н. І.
;
Самохвалова, О. В.
;
Богомолов, О. В.
2014
Розробка новітньої технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
Самохвалова, О. В.
;
Черевична, Н. І.
2011
Розробка крекерів лікувально-профілактичної дії
Черевична, Н. І.
;
Науменко, К. С.
2012
Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка
Дуденко, Н. В.
;
Черевична, Н. І.
;
Гапонцева, О. В.
2011
Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтами
Черевична, Н. І.
;
Савченко, Н. В.