Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29474
Title: Зміни стану води у бісквітних напівфабрикатах із ксампаном під час їх випікання
Authors: Самохвалова, О. В.
Черевична, Н. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Самохвалова О. В., Черевична Н. І. Зміни стану води у бісквітних напівфабрикатах із ксампаном під час їх випікання. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 89-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29474
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-89-90.pdf232.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.