Browsing by Author Чабан, А. Б.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні | Макарова, О. В.; Чабан, А. Б.; Хмельовська, К. В. |
2020 | Покращення якості кексів зі шротом льону | Макарова, О. В.; Чабан, А. Б.; Гріщенко, А. В. |
2013 | Спосіб консервування заквасок спонтанного бродіння в технології житньо-пшеничних сортів хліба | Пшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Чабан, А. Б. |
2012 | Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба | Пшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б. |
2013 | Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння | Пшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Т. О.; Чабан, А. Б. |