Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358
Title: | Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні |
Authors: | Чабан, А. Б. Хмельовська, К. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Макарова, О. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Чабан А. Б., Хмельовська К. В. Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Макарова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_65.pdf | 109.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.