Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358
Title: Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні
Authors: Чабан, А. Б.
Хмельовська, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Макарова, О. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Чабан А. Б., Хмельовська К. В. Доцільність використання борошна з макухи льону в кексах на рисовому борошні. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Макарова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42358
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.