Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598
Title: Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба
Authors: Пшенишнюк, Г. Ф.
Чабан, А. Б.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пшенишнюк Г. Ф., Чабан А. Б. Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 77-78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51598
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_77-78.pdf217.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.