Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41998
Title: Покращення якості кексів зі шротом льону
Authors: Чабан, А. Б.
Гріщенко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Макарова, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чабан А. Б., Гріщенко А. В. Покращення якості кексів зі шротом льону. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Макарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 49.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41998
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_49.pdf714.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.