Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2013 | Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П. |
2014 | Дослідження якості кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Моісеєнко, М. П. |
2012 | Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2013 | Инновации в кондитерской промышленности | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2012 | Инновации в переработке отходов мукомольной промышленности пшеничных отрубей в муку с рекордными характеристиками | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В. |
2012 | Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассанов | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лазаренко, Е. И.; Лосева, С. М.; Юрьева, О. А.; Хоменко, А. В. |
2012 | Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2012 | Новые натуральные несладкие сырно-овощные начинки для кондитерских изделий – панкейков, круасанов | Павлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лазаренко, Е. И.; Лосева, С. М.; Юрьева, О. А.; Хоменко, А. В. |
2012 | Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М. |
2011 | Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2012 | Оценка криомеханической активности и разработка иннов ационной технологии наноструктурированной муки из пшеничных отрубей | Павлюк, Р. Ю.; Наконечная, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В. |
2011-05-19 | Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Дорошок, Т. В. |
2011-05-19 | Спектроскопічний аналіз соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням натуральних пряно-ароматичних добавок | Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Наконечна Ю. Г.; Кострова, К. В. |
2024 | Тенденції розвитку людського капіталу в контексті концепції сталого розвитку | Антоненко, Н. В.; Хоменко, А. В. |
2014 | Технологія швидкозамороженого тонкодисперсного пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Стуконоженко, Т. О. |
2014-05-22 | Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2015 | Інноваційна технологія оздоровчих кисломолочних напоїв із використанням маслянки та тонкодисперсних добавок із пряних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |
2012 | Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2011 | Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировини | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В. |