Browsing by Author Хоменко, А. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологійПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П.
2012Дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2012Инновации в переработке отходов мукомольной промышленности пшеничных отрубей в муку с рекордными характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.
2012Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассановПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лазаренко, Е. И.; Лосева, С. М.; Юрьева, О. А.; Хоменко, А. В.
2012Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2012Новые натуральные несладкие сырно-овощные начинки для кондитерских изделий – панкейков, круасановПавлюк, Р. Ю.; Погарская, В. В.; Лазаренко, Е. И.; Лосева, С. М.; Юрьева, О. А.; Хоменко, А. В.
2012Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2011Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2012Оценка криомеханической активности и разработка иннов ационной технологии наноструктурированной муки из пшеничных отрубейПавлюк, Р. Ю.; Наконечная, Ю. Г.; Погарская, В. В.; Гальчинецкая, Ю. Л.; Лосева, С. М.; Хоменко, А. В.
2011-05-19Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Дорошок, Т. В.
2011-05-19Спектроскопічний аналіз соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням натуральних пряно-ароматичних добавокПавлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Наконечна Ю. Г.; Кострова, К. В.
2014-05-22Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2012Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2011Інноваційні технології соусів-дресингів для оздоровчого харчування з використанням добавок із пряних овочів і вторинної молочної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.