Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48347
Title: Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассанов
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарская, В. В.
Лазаренко, Е. И.
Лосева, С. М.
Юрьева, О. А.
Хоменко, А. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Лазаренко Е. И., Лосева С. М., Юрьева О. А., Хоменко А. В. Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассанов. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 161-163.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48347
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_161-163.pdf176.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.