Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Соколова, Є. Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Автоматизація складських приміщень роздрібної торговельної мережі та розширення асортименту пряників підвищеної харчової та біологічної цінності
Соколова, Є. Б.
;
Збавитель, Карина Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023
Аналіз новітніх форм обслуговування у мережевих готелях
Соколова, Є. Б.
;
Пенкіна, Н. М.
2015
Дослідження впливу технологій переробки на якість заморожених овочевих сумішей для перших страв
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.
2021-04-08
Дослідження харчової та біологічної цінності рибних пресервів
Соколова, Є. Б.
;
Карпенко, З. П.
;
Блинова, Я. В.
2020
Дослідження якості заморожених ягід та фруктів, представлених на ринку Харкова
Ковалевська, Н. С.
;
Соколова, Є. Б.
2013
Забезпечення виробництва молока високої якості за рахунок упровадження системи НАССР
Одарченко, М. С.
;
Сесь, А. М.
;
Соколова, Є. Б.
2016
Застосування ділових ігор при викладанні економічних дисциплін
Одарченко, М. С.
;
Піддубний, В. В.
;
Соколова, Є. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2021
Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
2019-05
Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.
2011
Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмою
Балим, В. Ю.
;
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.
;
Рибцева, А. А.
2021
Одарченко Д. М., Соколова Є. Б.
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.
2019
Організація самостійної роботи студентів із використанням інформаційних технологій
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.
;
Тренбач, Л. І.
2023
Основні види і перспективи розвитку екотуризму
Соколова, Є. Б.
;
Янковський, Д. А.
2020
Особливості формування моделі вищої освіти за кордоном
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
2013
Переваги використання системи НАССР для управління безпечністю та якістю м’ясної продукції
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
2014-05-22
Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловості
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Абабова, А. Г.
2012-04-25
Порівняльна характеристика електрофізичних властивостей карасів річкових залежно від сезонності їх вилову
Соколова, Є. Б.
2012-04-25
Проблеми гармонізації національної нормативної бази у сфері управління якістю
Соколова, Є. Б.
2022
Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктів
Одарченко, Д. М.
;
Соколова, Є. Б.