Browsing by Author Соколова, Є. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Автоматизація складських приміщень роздрібної торговельної мережі та розширення асортименту пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіСоколова, Є. Б.; Збавитель, Карина Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Аналіз новітніх форм обслуговування у мережевих готеляхСоколова, Є. Б.; Пенкіна, Н. М.
2015Дослідження впливу технологій переробки на якість заморожених овочевих сумішей для перших стравОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.
2021-04-08Дослідження харчової та біологічної цінності рибних пресервівСоколова, Є. Б.; Карпенко, З. П.; Блинова, Я. В.
2020Дослідження якості заморожених ягід та фруктів, представлених на ринку ХарковаКовалевська, Н. С.; Соколова, Є. Б.
2013Забезпечення виробництва молока високої якості за рахунок упровадження системи НАССРОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2016Застосування ділових ігор при викладанні економічних дисциплінОдарченко, М. С.; Піддубний, В. В.; Соколова, Є. Б.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2021Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузіОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2019-05Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузіОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.
2011Новий тістовий напівфабрикат із овочевою плазмоюБалим, В. Ю.; Одарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.; Рибцева, А. А.
2021Одарченко Д. М., Соколова Є. Б.Одарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.
2019Організація самостійної роботи студентів із використанням інформаційних технологійОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.; Тренбач, Л. І.
2023Основні види і перспективи розвитку екотуризмуСоколова, Є. Б.; Янковський, Д. А.
2020Особливості формування моделі вищої освіти за кордономОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2013Переваги використання системи НАССР для управління безпечністю та якістю м’ясної продукціїОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2014-05-22Перспективи впровадження систем управління якістю на підприємствах цукрової промисловостіОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.
2012-04-25Порівняльна характеристика електрофізичних властивостей карасів річкових залежно від сезонності їх виловуСоколова, Є. Б.
2012-04-25Проблеми гармонізації національної нормативної бази у сфері управління якістюСоколова, Є. Б.
2022Підвищення біологічної цінності молочно-білкових продуктівОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.