Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39199
Title: Переваги використання системи НАССР для управління безпечністю та якістю м’ясної продукції
Authors: Соколова, Є. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, М. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Соколова Є. Б. Переваги використання системи НАССР для управління безпечністю та якістю м’ясної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко М. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.252.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39199
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_252-252.pdf144.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.