Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Актуальність дистанційного навчання у вузівській освіті | Радченко, А. Е.; Коралевські, Якуб; Маренич, В. М. |
2021-04-08 | Аналіз ринку інноваційних технологій харчової промисловості | Радченко, А. Е.; Сагайдачна, К. Р. |
2024 | Аналіз сучасного стану ринку ресторанних послуг України та Харківського регіону | Соколовська, О. О.; Радченко, А. Е.; Пащенко, А. О. |
2024 | Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції | Гринченко, О. О.; Фощан, А. Л.; Гринченко, Н. Г.; Радченко, А. Е. |
2022 | Гастрономічна культура як засіб комунікацій | Радченко, А. Е. |
2023 | Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідини | Дегтяр, В. В.; Радченко, А. Е.; Гринченко, О. О. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний) | Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І. |
2024 | Звіт про науково-дослідну роботу «Технології харчової продукції з регульованим нутрієнтним складом для забезпечення стійкості продовольчої системи» (остаточний) | Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Фощан, А. Л.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Черемська, Т. В.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Семененко, В. С.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Янушкевич, О. І. |
2021 | Знання іноземної мови як вимога якісної підготовки фахівців маркетингу | Михайлова, М. В.; Радченко, А. Е. |
2021 | Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини | Янушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П. |
2021 | Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчання | Радченко, А. Е.; Фощан, А. Л.; Новрузов, А. Н. |
2018 | Тенденції виробництва біорозкладної упаковки | Радченко, А. Е.; Янчева, М. О. |
2024 | Упровадження міжнародного досвіду в розвиток винного туризму в Україні | Соколовська, О. О.; Радченко, А. Е.; Пащенко, А. О. |
2018 | Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини | Соколовська, О. О.; Дюкарева, Г. І.; Радченко, А. Е.; Білецька, Я. О. |
2021 | Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів | Бєляєв, В. О.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О. |