Browsing by Author Радченко, А. Е.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність дистанційного навчання у вузівській освітіРадченко, А. Е.; Коралевські, Якуб; Маренич, В. М.
2021-04-08Аналіз ринку інноваційних технологій харчової промисловостіРадченко, А. Е.; Сагайдачна, К. Р.
2022Гастрономічна культура як засіб комунікаційРадченко, А. Е.
2023Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідиниДегтяр, В. В.; Радченко, А. Е.; Гринченко, О. О.
2021Знання іноземної мови як вимога якісної підготовки фахівців маркетингуМихайлова, М. В.; Радченко, А. Е.
2021Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировиниЯнушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П.
2021Організація освітнього процесу: можливості індивідуалізації навчанняРадченко, А. Е.; Фощан, А. Л.; Новрузов, А. Н.
2018Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировиниСоколовська, О. О.; Дюкарева, Г. І.; Радченко, А. Е.; Білецька, Я. О.
2021Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктівБєляєв, В. О.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О.