Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19100
Title: Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів
Authors: Бєляєв, В. О.
Радченко, А. Е.
Гринченко, Н. Г.
Гринченко, О. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бєляєв В. О., Радченко А. Е., Гринченко Н. Г., Гринченко О. О. Інноваційний задум кулінарної продукції на основі яєць та яйцепродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 5-6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19100
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-5-6.pdf140.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.