Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19125
Title: Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини
Authors: Янушкевич, О. І.
Радченко, А. Е.
Гринченко, Н. Г.
Пивоваров, Є. П.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янушкевич О. І., Радченко А. Е., Гринченко Н. Г., Пивоваров Є. П. Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 33-34.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19125
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-33-34.pdf141.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.