Browsing by Author Радченко, Анна Едуардівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатівРадченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2022Культура харчуванняРадченко, Анна Едуардівна
2022Методологія наукових дослідженьРадченко, Анна Едуардівна
2022Методологія наукових дослідженьРадченко, Анна Едуардівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна
2022Методологія наукових дослідженьРадченко, Анна Едуардівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна
2020-12-28Плівкове покриття для обробки плодів абрикоса перед зберіганнямДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Новікова, Віра Валеріївна; Бєляєва, Інна Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Сподар, Катерина Вікторівна; Радченко, Анна Едуардівна
2017Товарознавство пакувальних матеріалів і тариЛетута, Тетяна Миколаївна; Радченко, Анна Едуардівна; Прибилович, Л. А.; Круглова, Ольга Сергіївна
2018Формування якості бісквітів із еламіном та стевіозидомРадченко, Анна Едуардівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Білецька, Яна Олександрівна
2018Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюреБілецька, Яна Олександрівна; Дюкарева, Галина Іванівна; Соколовська, Олена Олександрівна; Радченко, Анна Едуардівна
2018Інновації в готельному та ресторанному бізнесіДубініна, Антоніна Анатоліївна; Радченко, Анна Едуардівна; Соколовська, Олена Олександрівна