Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35248
Title: Методологія наукових досліджень
Authors: Радченко, Анна Едуардівна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Методологія наукових досліджень: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко. Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2022 р. 20 с.
Abstract: Навчальна дисципліна «Методологія наукових досліджень», призначена для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання. Вивчення дисципліни «Методологія наукових досліджень» дозволяє оволодіти сукупністю знань, впорядкованих згідно з певними принципами, реальним зв’язком суджень, передбачень і проблем дійсності та окремих її сфер чи аспектів. Залучення до наукових знань, готовність і здатність студентів до проведення самостійних пошуків є об’єктивною передумовою успішного вирішення навчальних і наукових завдань В нових соціально-економічних умовах спостерігається підвищення інтересу до наукового дослідження. Однак, прагнення до наукової роботи все частіше наштовхується на недостатнє оволодіння дослідниками системи методологічних і методичних знань. Цей факт істотно знижує якість виконання наукових робіт, не дозволяючи їх авторам в повній мірі реалізовувати свої можливості
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35248
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_DOSLIDZHENNYA_181_22.pdf673.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.