Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42471
Title: Методологія наукових досліджень
Authors: Радченко, Анна Едуардівна
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків : РВВ ДБТУ
Citation: Методологія наукових досліджень: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 74 с.
Abstract: Програма дисципліни «Методологія наукових досліджень» спрямована на формування у студентів системного погляду у дослідженні та розв’язанні науково-дослідних проблем та задач харчової промисловості та галузі в цілому, навчанні та оволодінні алгоритмом самостійного проведення та вирішенні наукових і технічних задач галузі. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною у підготовці фахівців високої кваліфікації, що розкриває систему знань, якими повинен оволодіти студент. Метою дисципліни є формування у студентів системного погляду, систематизація та закріплення теоретичних знань й практичних вмінь щодо побудови ефективного процесу вирішення наукової задачі, оволодіння методикою оцінки ефективності її вирішення планування експерименту й аналіз його результатів
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42471
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_MetodND_22.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.