Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9491
Title: Інновації в готельному та ресторанному бізнесі
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Радченко, Анна Едуардівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Keywords: інновації;готельний бізнес;ресторанний бізнес;готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Інновації в готельному та ресторанному бізнесі : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізація «Експертиза товарів та готельно-ресторанних послуг» / укладачі : А. А. Дубініна, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська. Х. : ХДУХТ, 2018. 136 с.
Abstract: Інновації виступають стимулом для подальшого розвитку готельного бізнесу, дають змогу підприємствам не тільки займати лідируюче положення у своїх ринкових сегментах, але й відповідати світовим стандартам готельного обслуговування. Інноваційний підхід в готельному бізнесі може зводитися до використання не лише прогресивних інформаційних технологій і випуску нових послуг, але і цілого комплексу нововведень, що зачіпають усі сфери в області управління (управління якістю, фінансами, персоналом). Опорний конспект лекцій дисципліни «Інновації в готельному та ресторанному бізнесі» містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, виконує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця в межах спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізації «Експертиза товарів та готельно-ресторанних послуг».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9491
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
opornij_konsp_lekc_innovacii_v_gotelno_restor_biznesi_2018.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.