Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9491
Title: | Інновації в готельному та ресторанному бізнесі |
Authors: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Радченко, Анна Едуардівна Соколовська, Олена Олександрівна |
Keywords: | інновації;готельний бізнес;ресторанний бізнес;готельно-ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Інновації в готельному та ресторанному бізнесі : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізація «Експертиза товарів та готельно-ресторанних послуг» / укладачі : А. А. Дубініна, А. Е. Радченко, О. О. Соколовська. Х. : ХДУХТ, 2018. 136 с. |
Abstract: | Інновації виступають стимулом для подальшого розвитку готельного бізнесу, дають змогу підприємствам не тільки займати лідируюче положення у своїх ринкових сегментах, але й відповідати світовим стандартам готельного обслуговування. Інноваційний підхід в готельному бізнесі може зводитися до використання не лише прогресивних інформаційних технологій і випуску нових послуг, але і цілого комплексу нововведень, що зачіпають усі сфери в області управління (управління якістю, фінансами, персоналом). Опорний конспект лекцій дисципліни «Інновації в готельному та ресторанному бізнесі» містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, виконує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця в межах спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізації «Експертиза товарів та готельно-ресторанних послуг». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9491 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
opornij_konsp_lekc_innovacii_v_gotelno_restor_biznesi_2018.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.