Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55863
Title: | Технологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів: метод. вказівки |
Authors: | Радченко, Анна Едуардівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Технологія веганських та вегетаріанських харчових продуктів: метод. вказівки до проведення практичних занять з дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа»; уклад. А. Е. Радченко. Харків: ДБТУ, 2024. 13 с. |
Abstract: | Методичні вказівки до проведення 3-х практичних занять з дисципліни містять тему заняття; мету заняття; алгоритм виконання практичного заняття; контрольні питання та список рекомендованої літератури. Видання включає теми для самостійного засвоєння студентами, проблемні питання та методичні роз’яснення до них, питання практикуму, питання для самоконтролю. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55863 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_VEGAN_241_24.pdf | 528.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.