Browsing by Author Постнов, Геннадій Михайлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвукуДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Нечипоренко, Данило Олександрович
2017Безвідходні технології переробки ставкової рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Максим Михайлович
2015Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління рибиЯковлєв, Олег Володимирович; Постнов, Геннадій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович
2017-03-27ГомогенізаторДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Шипко, Ганна Миколаївна
2017-03-27ГомогенізаторДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Шипко, Ганна Миколаївна
2015Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастоїПостнов, Геннадій Михайлович; Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Василець, Інна Валеріївна
2015Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Круглова, Олена Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2016Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвильПостнов, Геннадій Михайлович; Шипко, Ганна Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна
2014Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2017Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'ясаКоренець, Юрій Миколайович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2020Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарстваГорєлков, Дмитро Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2017Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2010-03-10Пристрій для вимірювання сили різанняПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович
2013-02-25Пристрій для знезараження м'ясної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Даниіл Андрійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яременко, Володимир Анатолійович
2009-07-27Пристрій для отримання емульсії з жировмісної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2015-10-26Пристрій для соління рибної сировини за допомогою ультразвукуПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2010-03-10Пристрій для тендеризації м'ясної сировини за допомогою ультразвукуПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович
2001Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Пронін, Ігор Олексійович
2014Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від лускиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Зубрєв, Антон Сергійович
2014-05-26Спосіб виробництва паштетуДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Скородумова, Ольга Борисівна; Чечіна, Анастасія Анатоліївна