Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27580
Title: Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'яса
Authors: Коренець, Юрій Миколайович
Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коренець Ю. М., Постнов Г. М., Червоний В. М. Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'яса. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 155-156.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27580
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_155-156.pdf89.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.