Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27554
Title: Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Яковлєв, Олег Володимирович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В.Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 175-176.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27554
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_175-176.pdf234.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.