Browsing by Author Погожих, М. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 94  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Актуальність створення інтегральних навчальних дисциплін із фізико-математичним інструментаріємПогожих, М. І.; Крутовий, Ж. А.; Іштван, Є. О.; Павлюк, І. М.
2021Альтернативні генератори теплоти для сушарокПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.
2011-04-19Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатівПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2024Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового портретуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Онищенко, В. М.; Пак, А. В.
2011Вивчення даних дослідження води за допомогою електронного парамагнітного резонансу (ЕПР) і ядерного магнітного резонансу (ЯМР).Погожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Бутко, О.; Ліхобаба, О.
2011Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостейЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2011Визначення раціонального навантаження дослідної НВЧ-камериПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2011-05-19Визначення раціонального навантаження та області розміщення місткості з сировиною в НВЧ-камері дослідної сушаркиПогожих, М. І.; Цуркан, М. М.
2011-05-19Визначення умов зберігання швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідведеннямПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2012Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якостіПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В.
2011-05-19Використання методу ЕПР-спінових міток під час дослідження стану вологи в харчовій сировиніПогожих, М. І.; Пак, А. О.
2015Використання числових методів для дослідження математичних моделей сушінняПогожих, М. І.; Синєкоп, М. С.; Пак, А. О.
2019Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2010Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового бурякуПогожих, М. І.; Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2019-05-15Деякі математичні засади в перетворенні й представленні фізико-технічних та інженерних величинПогожих, М. І.; Сєдунова, В. В.
2015Дослідження впливу теплопровідності вологої сировини на характер перебігу ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2015Дослідження впливу теплопровідності та температури випаровування рідкої фази на кінетику температури сировини під час ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.
2013Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавкамиПогожих, М. І.; Малафаєв, М.Т.; Домахіна, М. О.
2013Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировиниМалафаєв, М. Т.; Домахіна, М. О.; Шаніна, О. М.; Погожих, М. І.
2013Дослідження дисперсності харчових порошківПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.