Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401
Title: Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками
Authors: Погожих, М. І.
Малафаєв, М.Т.
Домахіна, М. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Малафаєв М.Т., Домахіна М. О. Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 55-56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-55-56.pdf264.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.