Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401
Title: | Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками |
Authors: | Погожих, М. І. Малафаєв, М.Т. Домахіна, М. О. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Малафаєв М.Т., Домахіна М. О. Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавками. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 55-56. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29401 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-55-56.pdf | 264.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.