Просмотр собрания по группе - Авторы Погарський, О. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 49  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021-04-08Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробкиПавлюк, Р. Ю.; Онопрієнко, О. О.; Погарський, О. С.
2021Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021-04-08Вивчення впливу процесів паротермічної обробки та механолізу за умови використання сучасного обладнання на ферментативні процеси у хлорофіловмісній сировиніПавлюк, Р. Ю.; Нагубнєв, М. О.; Погарський, О. С.
2021Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.; Лосєва, С. М.
2020Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.
2020Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С.
2019-05-15Вплив паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2023Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний)Погарська, В. В.; Одарченко, А. М.; Погарський, О. С.; Юр`єва, О. О.; Лосєва, С. М.; Селютіна, Г. А.; Лопатюк, А. А.; Пікатова, В. В.; Овчаренко, В. А.; Дзюба, О. С.
2015Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капустиПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарський, О. С.
2021Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2019-05-15Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азотуПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2016Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілівПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Каплун, О. А.; Лосєва, С. М.; Анушкевич, О. А.
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2023Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2023Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавкиПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2021Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2020Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2021Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнанняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.; Максимова, Н. П.
2021-04-08Нове слово про хлорофіловмісні овочі як джерело комплексу БАР для зміцнення імунітетуПавлюк, Р. Ю.; Ніколенко, А. М.; Погарський, О. С.