Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021-04-08 | Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на БАР хлорофіловмісних овочів під час переробки | Павлюк, Р. Ю.; Онопрієнко, О. О.; Погарський, О. С. |
2021 | Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М. |
2021-04-08 | Вивчення впливу процесів паротермічної обробки та механолізу за умови використання сучасного обладнання на ферментативні процеси у хлорофіловмісній сировині | Павлюк, Р. Ю.; Нагубнєв, М. О.; Погарський, О. С. |
2021 | Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції з них | Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.; Лосєва, С. М. |
2020 | Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із них | Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М. |
2020 | Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С. |
2019-05-15 | Вплив паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнання | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С. |
2023 | Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів | Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний) | Погарська, В. В.; Одарченко, А. М.; Погарський, О. С.; Юр`єва, О. О.; Лосєва, С. М.; Селютіна, Г. А.; Лопатюк, А. А.; Пікатова, В. В.; Овчаренко, В. А.; Дзюба, О. С. |
2015 | Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарський, О. С. |
2021 | Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С. |
2019-05-15 | Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азоту | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М. |
2016 | Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів | Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Каплун, О. А.; Лосєва, С. М.; Анушкевич, О. А. |
2020 | Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С. |
2023 | Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування | Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М. |
2023 | Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки | Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М. |
2021 | Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С. |
2020 | Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С. |
2021 | Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнання | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.; Максимова, Н. П. |
2021-04-08 | Нове слово про хлорофіловмісні овочі як джерело комплексу БАР для зміцнення імунітету | Павлюк, Р. Ю.; Ніколенко, А. М.; Погарський, О. С. |