Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32417
Title: Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти
Authors: Погарський, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Соколова, Л. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарський О. С. Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 176.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32417
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_176.pdf133.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.