Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36926
Title: Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарський, О. С.
Каплун, О. А.
Лосєва, С. М.
Анушкевич, О. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М., Анушкевич О. А. Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 167-169.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36926
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_167-169.pdf133.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.