Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Погарська, В. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 183
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Аналіз технологій та якості альтернативних натуральному молоку рослинних напоїв
Погарський, О. С.
;
Лугова, М. І.
;
Погарська, В. В.
2014-05-22
Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2013
Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
2013
Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Погарська, В. В.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Кляп, Т. П.
2011
Вивчення впливу дрібнодисперсного подрібнення на зберігання хлорофілу під час отримання добавок із листяної городини
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Тарасенко, Н. В.
2019-05-15
Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний
Погарська, В. В.
;
Кравчук, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
2021
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
2020
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Затула, А. В.
2014-05-22
Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2019-05-15
Вивчення комплексного впливу процесів паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів із каротиновмісних ягід
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Стуконоженко, Т. А.
2019-05-15
Вивчення комплексу біологічно активних речовин кріодобавок із пряних овочів, отриманих за кріогенною нанотехнологією
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
2012
Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Архіпов, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2014-05-22
Вивчення процесів механохімії під час розробки безвідхідної кріогенної технології дрібнодисперсних заморожених добавок із цитрусових
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Берестова, А. А.
2012
Вивчення спектроскопічних показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотин
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Архіпов, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2021-04-08
Вивчення ферментативних процесів у ході кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення топінамбура під час отримання дрібнодисперсних добавок
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Шеін, К. Ю.
2011
Вивчення якості вітамінних смакових добавок із хлорофіловмісних овочів
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Дорошок, Т. В.
2021-04-08
Вивчення якості дрібнодисперсних оздоровчих добавок із топінамбура за вмістом пребіотичних та біологічно активних речовин
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
2012
Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Берестова, А. А.
;
Абрамова, Т. С.
;
Лосєва, С. М.
2013
Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертів
Погарська, В. В.
;
Глубокий, Д. О.
;
Максимова, Н. П.
2019-05-15
Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Пономаренко, Т. С.