Browsing by Author Погарська, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 179  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Аналіз технологій та якості альтернативних натуральному молоку рослинних напоївПогарський, О. С.; Лугова, М. І.; Погарська, В. В.
2014-05-22Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2013Біотехнологія кисломолочних напоїв для оздоровчого харчування з використанням сколотин та наноструктурованих добавок із пряних овочівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2013Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологійПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П.
2011Вивчення впливу дрібнодисперсного подрібнення на зберігання хлорофілу під час отримання добавок із листяної городиниПогарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Тарасенко, Н. В.
2019-05-15Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільнийПогарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2021Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.
2020Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПогарська, В. В.; Балабай, К. С.; Затула, А. В.
2014-05-22Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2019-05-15Вивчення комплексного впливу процесів паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів із каротиновмісних ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стуконоженко, Т. А.
2019-05-15Вивчення комплексу біологічно активних речовин кріодобавок із пряних овочів, отриманих за кріогенною нанотехнологієюПогарська, В. В.; Дудник, К. В.
2012Вивчення показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотини та натуральних вітамінних наповнювачівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Вивчення процесів механохімії під час розробки безвідхідної кріогенної технології дрібнодисперсних заморожених добавок із цитрусовихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2012Вивчення спектроскопічних показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотинПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М.
2021-04-08Вивчення ферментативних процесів у ході кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення топінамбура під час отримання дрібнодисперсних добавокПогарська, В. В.; Балабай, К. С.; Шеін, К. Ю.
2011Вивчення якості вітамінних смакових добавок із хлорофіловмісних овочівПогарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Дорошок, Т. В.
2021-04-08Вивчення якості дрібнодисперсних оздоровчих добавок із топінамбура за вмістом пребіотичних та біологічно активних речовинПогарська, В. В.; Балабай, К. С.
2012Вивчення якості морозива збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М.
2013Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертівПогарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Максимова, Н. П.
2019-05-15Вплив «шокового» заморожування або паротермічної обробки і механоактивації на ферментативні процеси під час переробки грибів шампіньйонівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Пономаренко, Т. С.