Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Пенкіна, Н. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 40
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Аналіз новітніх форм обслуговування у мережевих готелях
Соколова, Є. Б.
;
Пенкіна, Н. М.
2019-05-15
Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
2016
Використання профільного методу для оцінки якості настоянок
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2016
Вплив слабоалкогольних напоїв на центральну нервову систему біологічних об’єктів
Пенкіна, Н. М.
;
Татар, Л. В.
2011-10-20
Втрата товарного вигляду ювелірних прикрас та способи його відновлення
Пенкіна, Н. М.
;
Сорокіна, С. В.
;
Юрченко, М. А.
2014-05-22
Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2011-10-20
Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах районованих у східній Україні
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2024
Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданків
Акмен, В. О.
;
Сорокіна, С. В.
;
Колесник, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Полупан, В. В.
2013
Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста Харкова
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2011
Експертиза якості сирів, що реалізуються на Харківщині
Пенкіна, Н. М.
;
Назаренко, К. С.
2011
Експертиза якості штучної шкіри, що реалізується в місті Харкові
Пенкіна, Н. М.
;
Сердюк, Я. С.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2011-10-20
Значення товарної експертизи в митній справі
Сорокіна, С. В.
;
Шевченко, О. Є.
;
Пенкіна, Н. М.
2021-04-08
Маркетингове обґрунтування виведення на ринок нового алкогольного напою
Колесник, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Пенкін, А. К.
2021
Міжнародне співробітництво як складова сучасної інформаційно-освітньої моделі вищої освіти
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Полупан, В. В.
2021
Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперу
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Пенкіна, Н. М.
2011
Особливості антиоксидантної активності рослин
Пенкіна, Н. М.
;
Захаренко, М. А.
2011-10-20
Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовах
Пенкіна, Н. М.
;
Юрченко, М. А.
;
Колесник, В. В.
2011-05
Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методами
Пенкіна, Н. М.
;
Юрченко, М. А.
2020
Оцінка якості білих вин – запорука виключення їх фальсифікації
Пенкіна, Н. М.
;
Полупан, В. В.