Browsing by Author Пенкіна, Н. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Аналіз новітніх форм обслуговування у мережевих готеляхСоколова, Є. Б.; Пенкіна, Н. М.
2019-05-15Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоївПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.
2016Використання профільного методу для оцінки якості настоянокГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2016Вплив слабоалкогольних напоїв на центральну нервову систему біологічних об’єктівПенкіна, Н. М.; Татар, Л. В.
2011-10-20Втрата товарного вигляду ювелірних прикрас та способи його відновленняПенкіна, Н. М.; Сорокіна, С. В.; Юрченко, М. А.
2014-05-22Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавкамиГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2011-10-20Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах районованих у східній УкраїніГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2024Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданківАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2013Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста ХарковаПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2011Експертиза якості сирів, що реалізуються на ХарківщиніПенкіна, Н. М.; Назаренко, К. С.
2011Експертиза якості штучної шкіри, що реалізується в місті ХарковіПенкіна, Н. М.; Сердюк, Я. С.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2011-10-20Значення товарної експертизи в митній справіСорокіна, С. В.; Шевченко, О. Є.; Пенкіна, Н. М.
2021-04-08Маркетингове обґрунтування виведення на ринок нового алкогольного напоюКолесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Пенкін, А. К.
2021Міжнародне співробітництво як складова сучасної інформаційно-освітньої моделі вищої освітиГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2021Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперуКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкіна, Н. М.
2011Особливості антиоксидантної активності рослинПенкіна, Н. М.; Захаренко, М. А.
2011-10-20Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовахПенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Колесник, В. В.
2011-05Оцінка антиоксидантної активності харчових продуктів різними методамиПенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.
2020Оцінка якості білих вин – запорука виключення їх фальсифікаціїПенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.