Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Пак, Андрій Олегович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 43
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Пак, Аліна Володимирівна
;
Жеребкін, Максим Васильович
2020
Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонок
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Пак, Аліна Володимирівна
2014
Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводом
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Пак, Аліна Володимирівна
;
Жеребкін, Максим Васильович
2018
Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Пак, Андрій Олегович
;
Юрченко, Марина Анатоліївна
2018
Електромагнетизм. Оптика. Атомна фізика: практичні завдання для самостійної роботи
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Рурак, Людмила Володимирівна
2015
Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
2016
Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини
Погожих, Микола Іванович
;
Потапов, Володимир Олексійович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Жеребкін, Максим Васильович
2023
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «ФІЗИКА» Частина ІІ
Пак, Андрій Олегович
;
Сіняєва, Ольга Володимирівна
;
Крекот, Микола Миколайович
2023
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «ФІЗИКА». Частина І
Пак, Андрій Олегович
;
Сіняєва, Ольга Володимирівна
;
Крекот, Микола Миколайович
2015
Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв
Погожих, Микола Іванович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
;
Пак, Андрій Олегович
2014
Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування».
Воронцова, Жанна Вадимівна
;
Пак, Андрій Олегович
;
Павлюк, Ігор Миколайович
2013
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)
Пак, Андрій Олегович
;
Павлюк, Ігор Миколайович
2010
Методичні вказівки до підготовки до практичних занять з дисципліни «Фізика» для студентів напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» «Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка»
Цуркан, Микола Михайлович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Ігнатьєва, Яна Володимирівна
2008
Механіка та молекулярна фізика
Пак, Андрій Олегович
;
Воронцова, Жанна Вадимівна
;
Толстова, Яна Володимирівна
2019
Механіка. Молекулярна фізика та термодинаміка. Електростатика: практичні завдання для самостійної роботи
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Купріянова, Людмила Володимирівна
2018
Митні збори, тарифи та товарна номенклатура ЗЕД
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Пак, Андрій Олегович
2023
Наукові основи ефекту індукованого тепломасообміну
Пак, Андрій Олегович
;
Пак, Аліна Володимирівна
;
Погожих, Микола Іванович
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Сметанкіна, Наталя Володимирівна
2023
Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Янчева, Марина Олександрівна
2022
Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Інжиянц, Самвел Тігранович
2017
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі