Browsing by Author Пак, Андрій Олегович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового просторуПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович
2020Визначення раціональної температури та тривалості теплової коагуляції склеєних кишкових оболонокМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна
2014Гідротермічна обробка круп із використанням принципів сушіння змішаним теплопідводомПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Жеребкін, Максим Васильович
2018Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностейГоловко, Тетяна Миколаївна; Пак, Андрій Олегович; Юрченко, Марина Анатоліївна
2018Електромагнетизм. Оптика. Атомна фізика: практичні завдання для самостійної роботиПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Рурак, Людмила Володимирівна
2015Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировиниПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович
2016Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировиниПогожих, Микола Іванович; Потапов, Володимир Олексійович; Пак, Андрій Олегович; Жеребкін, Максим Васильович
2023Конспект лекцій з навчальної дисципліни «ФІЗИКА» Частина ІІПак, Андрій Олегович; Сіняєва, Ольга Володимирівна; Крекот, Микола Миколайович
2023Конспект лекцій з навчальної дисципліни «ФІЗИКА». Частина ІПак, Андрій Олегович; Сіняєва, Ольга Володимирівна; Крекот, Микола Миколайович
2015Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництвПогожих, Микола Іванович; Чеканов, Микола Анатолійович; Пак, Андрій Олегович
2014Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування».Воронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2013Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2010Методичні вказівки до підготовки до практичних занять з дисципліни «Фізика» для студентів напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» «Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка»Цуркан, Микола Михайлович; Пак, Андрій Олегович; Ігнатьєва, Яна Володимирівна
2008Механіка та молекулярна фізикаПак, Андрій Олегович; Воронцова, Жанна Вадимівна; Толстова, Яна Володимирівна
2019Механіка. Молекулярна фізика та термодинаміка. Електростатика: практичні завдання для самостійної роботиПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Купріянова, Людмила Володимирівна
2018Митні збори, тарифи та товарна номенклатура ЗЕДДюкарева, Галина Іванівна; Пак, Андрій Олегович
2023Наукові основи ефекту індукованого тепломасообмінуПак, Андрій Олегович; Пак, Аліна Володимирівна; Погожих, Микола Іванович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Сметанкіна, Наталя Володимирівна
2023Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна
2022Обґрунтування технології склеєних кишкових ковбасних оболонок, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Інжиянц, Самвел Тігранович
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі