Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4518
Title: | Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини |
Authors: | Погожих, Микола Іванович Потапов, Володимир Олексійович Пак, Андрій Олегович Жеребкін, Максим Васильович |
Keywords: | енергоефективність;сушіння;тепловий баланс сушарки;тепломасоперенесення;критерії Ребіндера;технологія сушеного молока;технохімічний контроль;розчинність |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Погожих М. І., Потапов В. О., Пак А. О., Жеребкін М. В. Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 234 с. |
Abstract: | Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння харчової сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодів та овочів, молока та молочних продуктів. Призначено для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, формування широкого наукового світогляду. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2016 item 32.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.