Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518
Title: Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини
Authors: Погожих, Микола Іванович
Потапов, Володимир Олексійович
Пак, Андрій Олегович
Жеребкін, Максим Васильович
Keywords: енергоефективність;сушіння;тепловий баланс сушарки;тепломасоперенесення;критерії Ребіндера;технологія сушеного молока;технохімічний контроль;розчинність
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Потапов В. О., Пак А. О., Жеребкін М. В. Енергоефективні технології та техніка сушіння харчової сировини: навчальний посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 234 с.
Abstract: Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння харчової сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодів та овочів, молока та молочних продуктів. Призначено для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, формування широкого наукового світогляду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4518
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016 item 32.pdf2.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.