Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22686
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізичні основи обробки сировини» (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701)
Authors: Пак, Андрій Олегович
Павлюк, Ігор Миколайович
Keywords: основи гідродинаміки;механіка твердого тіла;механічні процеси;подрібнювання;теплові процеси;масообмінні процеси;гідромеханічні процеси;процеси харчових виробництв
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пак А. О., Павлюк І. М. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Фізичні основи обробки сировини" (для студентів ННІХТБ спеціальності: 6.051701); Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 22 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для студентів НН ІХТБ напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». До кожної лабораторної роботи сформульовані завдання, наведені необхідні теоретичні відомості, надано принципові схеми приладів, наведено порядок виконання роботи та форми таблиць для запису отриманих дослідних даних. Крім того, надані контрольні запитання для самоперевірки та контролю з боку викладача. Курс «Фізичні основи обробки сировини», до якого входять лабораторні заняття, спрямований на поглиблення розуміння фізичних явищ, є продовженням та більш прикладним курсом, який пропонується викладати на основі таких курсів як «Фізика», «Вища математика», які становлять основу теоретичної та прикладної підготовки інженерів, є фундаментальною базою, без якої неможлива успішна діяльність майбутнього інженера.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22686
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_obrobka syrovyny_13.pdf291.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.