Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23481
Title: Методичні вказівки до підготовки до практичних занять з дисципліни «Фізика» для студентів напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» «Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка»
Authors: Цуркан, Микола Михайлович
Пак, Андрій Олегович
Ігнатьєва, Яна Володимирівна
Keywords: механіка;молекулярна фізика;термодинаміка;фізика;практичні заняття
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Методичні вказівки до підготовки до практичних занять з дисципліни «Фізика» для студентів напряму підготовки 6.050502 «Інженерна механіка» «Частина 1. Механіка, молекулярна фізика та термодинаміка»; уклад.: М. М. Цуркан, А. О. Пак, Я. В. Ігнатьєва; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 66 с.
Abstract: Фізика викладається на 1 та 2 курсах факультету обладнання та технічного сервісу. Курс фізики повинен забезпечити майбутньому інженеру-механіку основу його теоретичної підготовки, яка дозволяє грамотно орієнтуватись у стрімкому потоці наукової і технічної інформації. Курс фізики разом з курсами вищої математики і теоретичної механіки становить основу теоретичної підготовки інженерів, є фундаментальною базою, без якої неможлива успішна діяльність інженера. Основне завдання полягає у тому, щоб дати студенту сучасні уявлення про фізичні явища та процеси, найважливіші закони, фундаментальні фізичні поняття, теорію, досліди та факти класичної та сучасної фізики, сучасні методи дослідження фізичних явищ. Студент повинен володіти методами та навичками розв’язання конкретних задач, застосовувати одержані знання для ефективного опанування інших дисциплін і подальшої практичної діяльності, використовувати фізичну апаратуру у відповідності з вимогами метрології.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23481
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_ch1_mekhanika_2010.pdf564.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.