Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4769
Title: Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини
Authors: Погожих, Микола Іванович
Пак, Андрій Олегович
Keywords: плодово-ягідна сировина;сушіння;ЗТП-сушіння;масообмін;ЗТП-сушіння;кінетика сушіння
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих, М. І., Пак А. О. Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини: навч. посіб.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 159 с.
Abstract: Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.050502 «Інженерна механіка». Посібник призначається для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, для формування широкого наукового світогляду. У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння плодово-ягідної сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу – одного з найбільш перспективних способів зневоднення.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4769
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Author_course Pogozhih Pak_15.PDF2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.