Browsing by Author Ощипок, І. М.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса | Ощипок, І. М.; Горяний, Ю. М; Сороколат, Н. В. |
2014-05-22 | Застосування харчової добавки для приготування страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства | Ощипок, І. М.; Деревенко, О. А.; Глек, О. Ю.; Резніченко, А. В. |
2010 | Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємств | Ощипок, І. М. |
2013 | Новий кисломолочний продукт для закладів ресторанного господарства | Ощипок, І. М.; Горуцька, К. М. |
2019 | Перспективні напрями розробки сушильного устаткування | Ощипок, І. М. |
2017 | Розвиток сфери ресторанного господарства на інноваційних засадах | Ощипок, І. М. |
2013 | Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв | Ощипок, І. М.; Барабаш, С. М.; Войтович, Н. Я. |
2016 | Сучасні підходи до обслуговування в закладах готельно-ресторанного бізнесу | Ощипок, І. М.; Гілецька, Н. І.; Магулій, Т. Д. |
2013 | Інноваційний підхід до формування меню | Ощипок, І. М.; Гук, Х. З. |