Browsing by Author Ощипок, І. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання маринадів у технології приготування страв із м’ясаОщипок, І. М.; Горяний, Ю. М; Сороколат, Н. В.
2014-05-22Застосування харчової добавки для приготування страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарстваОщипок, І. М.; Деревенко, О. А.; Глек, О. Ю.; Резніченко, А. В.
2010Комп’ютерний контроль потоків сировини і виробів м'ясопереробних підприємствОщипок, І. М.
2013Новий кисломолочний продукт для закладів ресторанного господарстваОщипок, І. М.; Горуцька, К. М.
2019Перспективні напрями розробки сушильного устаткуванняОщипок, І. М.
2017Розвиток сфери ресторанного господарства на інноваційних засадахОщипок, І. М.
2013Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаївОщипок, І. М.; Барабаш, С. М.; Войтович, Н. Я.
2016Сучасні підходи до обслуговування в закладах готельно-ресторанного бізнесуОщипок, І. М.; Гілецька, Н. І.; Магулій, Т. Д.
2013Інноваційний підхід до формування менюОщипок, І. М.; Гук, Х. З.